Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3/4 stiklinės cukraus (+ 2 v. š.)
- 2 valgomieji šaukštai margarino (išlydytas)
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti, kepinti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai pieno
- 150 gramų pieniško šokolado
- 32 vienetai saldainių (karameliniai (pvz., irisai))
- 750 gramų sūris (Philadelphia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
Sumaišykite pekano riešutus su margarinu bei 2 šaukštai cukraus ir gauta masę išklokite kepimo skardos apačią.
Karamelinius saldainius su pienu sudėkite į dubenį ir pakaitinkite apie 4-5 min. mikrobangų krosnelėje, kol saldainiai visiškai ištirpsta.
Saldainiams ištirpus masę gerai išmaišykite ir palikite pravėsti.
Sumaišykite grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
Įmaišykite kiaušinius, tirpintą šokoladą ir gautą masę supilkite į kepimo skardą.
Ant viršaus užliekite karamelinę masę.
Kepkite apie 30-40 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3/4 stiklinės cukraus (+ 2 v. š.)
- 2 valgomieji šaukštai margarino (išlydytas)
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti, kepinti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai pieno
- 150 gramų pieniško šokolado
- 32 vienetai saldainių (karameliniai (pvz., irisai))
- 750 gramų sūris (Philadelphia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
Sumaišykite pekano riešutus su margarinu bei 2 šaukštai cukraus ir gauta masę išklokite kepimo skardos apačią.
Karamelinius saldainius su pienu sudėkite į dubenį ir pakaitinkite apie 4-5 min. mikrobangų krosnelėje, kol saldainiai visiškai ištirpsta.
Saldainiams ištirpus masę gerai išmaišykite ir palikite pravėsti.
Sumaišykite grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
Įmaišykite kiaušinius, tirpintą šokoladą ir gautą masę supilkite į kepimo skardą.
Ant viršaus užliekite karamelinę masę.
Kepkite apie 30-40 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą