REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės cukraus (+ 2 v. š.)
  • 2 valgomieji šaukštai margarino (išlydytas)
  • 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti, kepinti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 150 gramų pieniško šokolado
  • 32 vienetai saldainių (karameliniai (pvz., irisai))
  • 750 gramų sūris (Philadelphia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
    Sumaišykite pekano riešutus su margarinu bei 2 šaukštai cukraus ir gauta masę išklokite kepimo skardos apačią.
    Karamelinius saldainius su pienu sudėkite į dubenį ir pakaitinkite apie 4-5 min. mikrobangų krosnelėje, kol saldainiai visiškai ištirpsta.
    Saldainiams ištirpus masę gerai išmaišykite ir palikite pravėsti.
    Sumaišykite grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
    Įmaišykite kiaušinius, tirpintą šokoladą ir gautą masę supilkite į kepimo skardą.
    Ant viršaus užliekite karamelinę masę.
    Kepkite apie 30-40 min.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės cukraus (+ 2 v. š.)
  • 2 valgomieji šaukštai margarino (išlydytas)
  • 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti, kepinti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 150 gramų pieniško šokolado
  • 32 vienetai saldainių (karameliniai (pvz., irisai))
  • 750 gramų sūris (Philadelphia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
    Sumaišykite pekano riešutus su margarinu bei 2 šaukštai cukraus ir gauta masę išklokite kepimo skardos apačią.
    Karamelinius saldainius su pienu sudėkite į dubenį ir pakaitinkite apie 4-5 min. mikrobangų krosnelėje, kol saldainiai visiškai ištirpsta.
    Saldainiams ištirpus masę gerai išmaišykite ir palikite pravėsti.
    Sumaišykite grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
    Įmaišykite kiaušinius, tirpintą šokoladą ir gautą masę supilkite į kepimo skardą.
    Ant viršaus užliekite karamelinę masę.
    Kepkite apie 30-40 min.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų