Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 110 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 5 valgomieji šaukštai krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių (+ 2 tryniai)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 100 gramų pieniško šokolado
- 250 gramų varškės
- 50 gramų kokosų (drožlės)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje varškę, 2 kiaušinių trynius, 50 g cukraus, kokoso drožles bei 3 nubrauktus šaukštus krakmolo.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite kamuoliukus.
Tešlai išplakite 4 kiaušinių trynius su 30 g cukraus ir vaniliniu cukrumi, kol gausis šviesi ir vientisa masė.
Sudėkite ištirpintą šokoladą ir sumaišykite.
Sumaišykite miltus, 2 nubrauktus šaukštus krakmolo, kepimo miltelius bei kakavą ir įmaišykite į kiaušinių trynių masę.
Suplakite 4 kiaušinių baltymus su likusiais 30 g cukraus ir palengva įmaišykite į tešlą.
Kepimo formą su nuimamais kraštais padenkite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir įspauskite kokosinius varškės kamuoliukus.
Kepkite 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą atvėsinkite ant grotelių ir, atvėsus, aptepkite viršų tirpintu šokoladu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 110 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 5 valgomieji šaukštai krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių (+ 2 tryniai)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 100 gramų pieniško šokolado
- 250 gramų varškės
- 50 gramų kokosų (drožlės)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje varškę, 2 kiaušinių trynius, 50 g cukraus, kokoso drožles bei 3 nubrauktus šaukštus krakmolo.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite kamuoliukus.
Tešlai išplakite 4 kiaušinių trynius su 30 g cukraus ir vaniliniu cukrumi, kol gausis šviesi ir vientisa masė.
Sudėkite ištirpintą šokoladą ir sumaišykite.
Sumaišykite miltus, 2 nubrauktus šaukštus krakmolo, kepimo miltelius bei kakavą ir įmaišykite į kiaušinių trynių masę.
Suplakite 4 kiaušinių baltymus su likusiais 30 g cukraus ir palengva įmaišykite į tešlą.
Kepimo formą su nuimamais kraštais padenkite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir įspauskite kokosinius varškės kamuoliukus.
Kepkite 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą atvėsinkite ant grotelių ir, atvėsus, aptepkite viršų tirpintu šokoladu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą