REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi, espreso)
  • 1 stiklinė migdolų (drožlės)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 vieneto batono
  • 0.5 stiklinės likerio („Bailey“)
  • 1/4 stiklinės likerio („Kahlua“)
  • 50 gramų sviesto
  • 395 gramai kondensuoto pieno
  • 1 vienetas baltojo šokolado (plytelės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi, espreso)
  • 1 stiklinė migdolų (drožlės)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 vieneto batono
  • 0.5 stiklinės likerio („Bailey“)
  • 1/4 stiklinės likerio („Kahlua“)
  • 50 gramų sviesto
  • 395 gramai kondensuoto pieno
  • 1 vienetas baltojo šokolado (plytelės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Supjaustykite kubeliais batoną.
    2. Ištirpinkite baltą šokoladą. Į jį įmaišykite kakavą, kondensuotą pieną, likerius, miltus ir kubeliais supjaustytą duoną. Palikite 5 min., kad duona permirktų. Tada viską maišykite, kol gausite vientisą masę.
    3. Suplakite kiaušinius. Supilkite į paruoštą pudingo masę ir išmaišykite.
    4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, išmaišykite su espreso milteliais ir pakepinkite migdolus.
    5. Kepimo indą ištepkite sviestu. Paskirstykite pudingo masę, o viršų apibarstykite svieste keptais migdolais.
    6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir kepkite pudingą tokioje temperatūroje 35-45 minutes.
    7. Pudingą ištraukite iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti.
    8. Patiekite su ledais arba grietinėle.

Autorius: Samanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų