INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi, espreso)
- 1 stiklinė migdolų (drožlės)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 vieneto batono
- 0.5 stiklinės likerio („Bailey“)
- 1/4 stiklinės likerio („Kahlua“)
- 50 gramų sviesto
- 395 gramai kondensuoto pieno
- 1 vienetas baltojo šokolado (plytelės)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Supjaustykite kubeliais batoną.
2. Ištirpinkite baltą šokoladą. Į jį įmaišykite kakavą, kondensuotą pieną, likerius, miltus ir kubeliais supjaustytą duoną. Palikite 5 min., kad duona permirktų. Tada viską maišykite, kol gausite vientisą masę.
3. Suplakite kiaušinius. Supilkite į paruoštą pudingo masę ir išmaišykite.
4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, išmaišykite su espreso milteliais ir pakepinkite migdolus.
5. Kepimo indą ištepkite sviestu. Paskirstykite pudingo masę, o viršų apibarstykite svieste keptais migdolais.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir kepkite pudingą tokioje temperatūroje 35-45 minutes.
7. Pudingą ištraukite iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti.
8. Patiekite su ledais arba grietinėle.
Autorius: Samanta
REKLAMA