REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 60 mililitrų vandens
- 200 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
- 200 gramų juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpiname garų vonelėje šokoladą. Formeles ištepame iš vidaus šokoladu ir dedame į šaldiklį 30 min.
Grietinėlę išplakame su maskarpone sūriu, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Šią masė padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą. Į abi dalis įmaišome ištirpintą želatiną (po 30 ml į kiekvieną).
Į formeles dedame kakavinės masės, o po to ant viršaus baltąją masę (arba atvirkščiai).
Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 60 mililitrų vandens
- 200 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
- 200 gramų juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpiname garų vonelėje šokoladą. Formeles ištepame iš vidaus šokoladu ir dedame į šaldiklį 30 min.
Grietinėlę išplakame su maskarpone sūriu, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Šią masė padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą. Į abi dalis įmaišome ištirpintą želatiną (po 30 ml į kiekvieną).
Į formeles dedame kakavinės masės, o po to ant viršaus baltąją masę (arba atvirkščiai).
Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą