REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 100 gramų cukraus pudros (glazūrai)
  • 125 gramai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (glazūrai)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti sviestą su cukrumi, įmušti kiaušinį ir sudėti vieno apelsino sutarkuotą žievelę, išmaišyti.
    Šokoladą sutarkuoti su stambia tarka.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos.
    Suberti miltų mišinį ir šokoladą į sviesto masę ir išminkyti tešlą. Tešlą palaikyti šaldytuve 2 val.
    Išminkyti tešlą 0,5 cm storio ir formelėmis išspausti sausainius.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
    Gatavus sausainius sudėti ant grotelių ir atvėsinti.
    Glazūra: apelsino sultis gerai išmaišyti su cukraus pudra. Šia glazūra padengti sausainius ir palaukti, kol glazūra išdžius.

Autorius: Renata K.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 100 gramų cukraus pudros (glazūrai)
  • 125 gramai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (glazūrai)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti sviestą su cukrumi, įmušti kiaušinį ir sudėti vieno apelsino sutarkuotą žievelę, išmaišyti.
    Šokoladą sutarkuoti su stambia tarka.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos.
    Suberti miltų mišinį ir šokoladą į sviesto masę ir išminkyti tešlą. Tešlą palaikyti šaldytuve 2 val.
    Išminkyti tešlą 0,5 cm storio ir formelėmis išspausti sausainius.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
    Gatavus sausainius sudėti ant grotelių ir atvėsinti.
    Glazūra: apelsino sultis gerai išmaišyti su cukraus pudra. Šia glazūra padengti sausainius ir palaukti, kol glazūra išdžius.

Autorius: Renata K.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų