REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų aviečių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 65 gramai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 65 mililitrai vandens
  • 60 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aviečių padažui:
    350 g aviečių;
    1/3 puodelio
    cukraus;
    1/3 puodelio
    vandens.

    Šokoladą ištirpinti. Sumaišyti miltus, kakavos miltelius, cukraus pudrą.
    Įmušti kiaušinius, supilti šokoladą ir 10 minučių minkyti. Palikti 15 minučių
    pastovėti kambario temperatūroje. Iškočioti tešlą iki 1 mm storio lakštą ir
    supjaustyti plonomis juostelėmis. (Gaminau su makaronų mašinėle, neturint, reikia labai plonai iškočioti tešlą, susukti į ritinėlį ir supjaustyti).
    Dėti įverdantį vandenį ir pavirti apie 3 minutes. Patiekti su aviečių
    padažu.
    Aviečių padažui visus produktus sudėti į puodą ir pakaitinti, kol cukrus
    ištirps. Pavirti apie 3-4 minutes, pertrinti per sietelį, kad neliktų sėklyčių.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų aviečių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 65 gramai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 65 mililitrai vandens
  • 60 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aviečių padažui:
    350 g aviečių;
    1/3 puodelio
    cukraus;
    1/3 puodelio
    vandens.

    Šokoladą ištirpinti. Sumaišyti miltus, kakavos miltelius, cukraus pudrą.
    Įmušti kiaušinius, supilti šokoladą ir 10 minučių minkyti. Palikti 15 minučių
    pastovėti kambario temperatūroje. Iškočioti tešlą iki 1 mm storio lakštą ir
    supjaustyti plonomis juostelėmis. (Gaminau su makaronų mašinėle, neturint, reikia labai plonai iškočioti tešlą, susukti į ritinėlį ir supjaustyti).
    Dėti įverdantį vandenį ir pavirti apie 3 minutes. Patiekti su aviečių
    padažu.
    Aviečių padažui visus produktus sudėti į puodą ir pakaitinti, kol cukrus
    ištirps. Pavirti apie 3-4 minutes, pertrinti per sietelį, kad neliktų sėklyčių.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų