• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų sausainių
  • 2 pakeliai pudingo (grietinėlės skonio)
  • 600 mililitrų pieno
  • 100 gramų sviesto
  • 500 gramų kondensuoto pieno (virtas)
  • 1 vienetas šokoladas (pieniškas)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų sausainių
  • 2 pakeliai pudingo (grietinėlės skonio)
  • 600 mililitrų pieno
  • 100 gramų sviesto
  • 500 gramų kondensuoto pieno (virtas)
  • 1 vienetas šokoladas (pieniškas)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 25

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.
  2. Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
  3. Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.
  4. Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).
  5. Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).
  6. Išlydikite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
  7. Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
  8. Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų