REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • šiek tiek bananų
  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek mėlinių (arba šilauogės)
  • 250 gramų grietinėlės (riebi)
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
    Sudėkite į taures ar vieną gilų indą kremą, smulkintus arba trintus bananus, vėl kremą, mėlynes, kremą, avietes, kremą. Baikite puošti uogomis. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
    Skanaus

Autorius: Čiop Čiop kursai

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • šiek tiek bananų
  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek mėlinių (arba šilauogės)
  • 250 gramų grietinėlės (riebi)
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
    Sudėkite į taures ar vieną gilų indą kremą, smulkintus arba trintus bananus, vėl kremą, mėlynes, kremą, avietes, kremą. Baikite puošti uogomis. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
    Skanaus

Autorius: Čiop Čiop kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų