• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek mėlinių
  • 250 gramų grietinėlės
  • 100 gramų sausainių (Jūsų mėgstami)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
    Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
    Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir mėlynes (arba šilauoges), pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
    Skanaus

Autorius: Čiop Čiop kursai

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek mėlinių
  • 250 gramų grietinėlės
  • 100 gramų sausainių (Jūsų mėgstami)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
    Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
    Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir mėlynes (arba šilauoges), pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
    Skanaus

Autorius: Čiop Čiop kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų