REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų cukraus (biskvitui)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 100 mililitrų krakmolo (bulvių, biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 100 mililitrų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 6 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (apšlakstyti)
  • 400 mililitrų grietinėlės (plakamoji, įdarui)
  • 1 valgomasis šaukštas likerio (braškių ar apelsinų, įdarui)
  • 200 gramų braškių (arba pabarstukai, papuošti)
  • 500 gramų braškių (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio trynius iki purumo išsukti su cukrumi. Ant jų persijoti kepimo miltelius, miltus, krakmolą ir greitai išmaišyti. Tešlą supilti į apvalią skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Ar biskvitas iškepė, patikrinti degtuku. Atvėsintą biskvitą perpjauti į tris sluoksnius. Pirmąjį padėti ant torto padėklo ir apšlakstyti apelsinų sultimis. Išplakti grietinėlę, į ją įmaišyti paprastą ir vanilinį cukrų, pagardinti likeriu. Braškes perpjauti ir išdėlioti ant pirmojo biskvito sluoksnio. Tuomet užtepti trečdalį grietinėlės. Uždėti trečią biskvito sluoksnį. Apšlakstyti sultimis ir aptepti likusia grietinėle. Tortą nors porą valandų palaikyti šaltai. Prieš patiekiant papuošti šviežiomis braškėmis arba pabarstukais, arba tarkuotu šokoladu. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų cukraus (biskvitui)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 100 mililitrų krakmolo (bulvių, biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 100 mililitrų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 6 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (apšlakstyti)
  • 400 mililitrų grietinėlės (plakamoji, įdarui)
  • 1 valgomasis šaukštas likerio (braškių ar apelsinų, įdarui)
  • 200 gramų braškių (arba pabarstukai, papuošti)
  • 500 gramų braškių (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio trynius iki purumo išsukti su cukrumi. Ant jų persijoti kepimo miltelius, miltus, krakmolą ir greitai išmaišyti. Tešlą supilti į apvalią skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Ar biskvitas iškepė, patikrinti degtuku. Atvėsintą biskvitą perpjauti į tris sluoksnius. Pirmąjį padėti ant torto padėklo ir apšlakstyti apelsinų sultimis. Išplakti grietinėlę, į ją įmaišyti paprastą ir vanilinį cukrų, pagardinti likeriu. Braškes perpjauti ir išdėlioti ant pirmojo biskvito sluoksnio. Tuomet užtepti trečdalį grietinėlės. Uždėti trečią biskvito sluoksnį. Apšlakstyti sultimis ir aptepti likusia grietinėle. Tortą nors porą valandų palaikyti šaltai. Prieš patiekiant papuošti šviežiomis braškėmis arba pabarstukais, arba tarkuotu šokoladu. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų