REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (rūkyta, milteliai)
  • 1 kilogramas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis.
    Papriką perpjauti pusiau ir išimti sėklas.
    Svogūną supjaustyti žiedais.
    Sudėti ant kepimo skardos pomidorų skilteles, paprikos puseles, svogūno žiedus bei česnako skilteles, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska bei pipirais ir pakepinti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet visas pakepintas daržoves sudėti į troškintuvę, supilti sultinį, suberti paprikos miltelius, raudonėlį, jei norite, dar paskaninti prieskoniais ir patroškinti apie 15 min.
    Ištroškinus viską sutrinti blenderiu ir įmaišyti grietinėlę.
    Iškart patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (rūkyta, milteliai)
  • 1 kilogramas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis.
    Papriką perpjauti pusiau ir išimti sėklas.
    Svogūną supjaustyti žiedais.
    Sudėti ant kepimo skardos pomidorų skilteles, paprikos puseles, svogūno žiedus bei česnako skilteles, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska bei pipirais ir pakepinti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet visas pakepintas daržoves sudėti į troškintuvę, supilti sultinį, suberti paprikos miltelius, raudonėlį, jei norite, dar paskaninti prieskoniais ir patroškinti apie 15 min.
    Ištroškinus viską sutrinti blenderiu ir įmaišyti grietinėlę.
    Iškart patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų