REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų žirnių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • šiek tiek vandens (košei išvirti)
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų žirnių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • šiek tiek vandens (košei išvirti)
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasūdytame vandenyje užmerkti žirnelius ir laikyti per nakt. Tada žirnius išvirti ir maišytuvu sutrinti košę (jei masė labai sausa ir nesilipdo, galima pridėti vandens) kartu su ciberžole. Mentele paimti žirnių masės ir storu peiliu formuoti taisyklingą formą. Tada tiesiai nuo mentelės pjauti po juostelę ir dėti tiesiai į karštą keptuvę. Kepti, kol apskrus. Galima patiekti su mėgiamu padažu.

Autorius: Aldona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų