Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 3 česnakų
- 1/4 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 1/4 stiklinės pieno
- 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskutau, pasmulkinau, sudėjau į puodą su nuluptomis česnakų skiltelėmis, užpyliau vandeniu, pasūdžiau ir išviriau.
Išvirus nusunkiau ir bulves bei česnako skilteles sutryniau į košę.
Dar šiltą sutrintą košę sumaišiau su pakaitintu pienu, tarkuotu sūriu ir grietinėlės sūriu.
Galiausiai įmaišiau smulkintas petražoles.
Ši bulvių košė puikiai tinka prie šventinių, ne kasdieniškų patiekalų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 3 česnakų
- 1/4 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 1/4 stiklinės pieno
- 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskutau, pasmulkinau, sudėjau į puodą su nuluptomis česnakų skiltelėmis, užpyliau vandeniu, pasūdžiau ir išviriau.
Išvirus nusunkiau ir bulves bei česnako skilteles sutryniau į košę.
Dar šiltą sutrintą košę sumaišiau su pakaitintu pienu, tarkuotu sūriu ir grietinėlės sūriu.
Galiausiai įmaišiau smulkintas petražoles.
Ši bulvių košė puikiai tinka prie šventinių, ne kasdieniškų patiekalų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą