Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 3 česnakų
  • 1/4 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 1/4 stiklinės pieno
  • 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskutau, pasmulkinau, sudėjau į puodą su nuluptomis česnakų skiltelėmis, užpyliau vandeniu, pasūdžiau ir išviriau.
    Išvirus nusunkiau ir bulves bei česnako skilteles sutryniau į košę.
    Dar šiltą sutrintą košę sumaišiau su pakaitintu pienu, tarkuotu sūriu ir grietinėlės sūriu.
    Galiausiai įmaišiau smulkintas petražoles.
    Ši bulvių košė puikiai tinka prie šventinių, ne kasdieniškų patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 3 česnakų
  • 1/4 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 1/4 stiklinės pieno
  • 1/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskutau, pasmulkinau, sudėjau į puodą su nuluptomis česnakų skiltelėmis, užpyliau vandeniu, pasūdžiau ir išviriau.
    Išvirus nusunkiau ir bulves bei česnako skilteles sutryniau į košę.
    Dar šiltą sutrintą košę sumaišiau su pakaitintu pienu, tarkuotu sūriu ir grietinėlės sūriu.
    Galiausiai įmaišiau smulkintas petražoles.
    Ši bulvių košė puikiai tinka prie šventinių, ne kasdieniškų patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų