Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cinamono (lazdelės)
- 1 česnakų
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 1 vienetas imbierų (2 cm gabaliukas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- 1 kilogramas mesos (jautiena, kiauliena ar kitokia)
- šiek tiek ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą susmulkinkite.
Suberkite ant mėsos paprikos miltelius, pipirus, druską, ciberžolę ir sudėkite gvazdikėlius, česnaką, cinamono lazdelę, smulkintą imbierą ir išmaišykite.
Po to supilkite actą ir aliejų, išmaišykite. Marinuokite apie 5 valandas.
Kepkite šašlykinėje.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cinamono (lazdelės)
- 1 česnakų
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 1 vienetas imbierų (2 cm gabaliukas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- 1 kilogramas mesos (jautiena, kiauliena ar kitokia)
- šiek tiek ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą susmulkinkite.
Suberkite ant mėsos paprikos miltelius, pipirus, druską, ciberžolę ir sudėkite gvazdikėlius, česnaką, cinamono lazdelę, smulkintą imbierą ir išmaišykite.
Po to supilkite actą ir aliejų, išmaišykite. Marinuokite apie 5 valandas.
Kepkite šašlykinėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą