REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 1 česnakų
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 1 vienetas imbierų (2 cm gabaliukas)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 1 kilogramas mesos (jautiena, kiauliena ar kitokia)
  • šiek tiek ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą susmulkinkite.
    Suberkite ant mėsos paprikos miltelius, pipirus, druską, ciberžolę ir sudėkite gvazdikėlius, česnaką, cinamono lazdelę, smulkintą imbierą ir išmaišykite.
    Po to supilkite actą ir aliejų, išmaišykite. Marinuokite apie 5 valandas.
    Kepkite šašlykinėje.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 1 česnakų
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 1 vienetas imbierų (2 cm gabaliukas)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 1 kilogramas mesos (jautiena, kiauliena ar kitokia)
  • šiek tiek ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą susmulkinkite.
    Suberkite ant mėsos paprikos miltelius, pipirus, druską, ciberžolę ir sudėkite gvazdikėlius, česnaką, cinamono lazdelę, smulkintą imbierą ir išmaišykite.
    Po to supilkite actą ir aliejų, išmaišykite. Marinuokite apie 5 valandas.
    Kepkite šašlykinėje.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų