• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 vienetas obuolių
  • 200 gramų pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų silkių
  • 1 vienetas raugintų agurkų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reiks:
    1 šaukštas garstyčių,
    6 šaukštų aliejaus,
    cukraus, druskos, acto, pipirų, petražolių.

    Silkę išmirkykite ir nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną, bulves, agurką ir obuolį taip pat supjaustykite kubeliais. Viską dailiais sluoksniais sudėkite į dubenį ir užpilkite Padažu iš aliejaus, garstyčių, cukraus, druskos, acto, sukapotų petražolių ir pipirų. Salotų nemaišykite, galite papuošti paskrudintomis rudųjų garstyčių sėklomis. Skanaus

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 1 vienetas obuolių
  • 200 gramų pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų silkių
  • 1 vienetas raugintų agurkų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reiks:
    1 šaukštas garstyčių,
    6 šaukštų aliejaus,
    cukraus, druskos, acto, pipirų, petražolių.

    Silkę išmirkykite ir nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną, bulves, agurką ir obuolį taip pat supjaustykite kubeliais. Viską dailiais sluoksniais sudėkite į dubenį ir užpilkite Padažu iš aliejaus, garstyčių, cukraus, druskos, acto, sukapotų petražolių ir pipirų. Salotų nemaišykite, galite papuošti paskrudintomis rudųjų garstyčių sėklomis. Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų