INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustykite plonomis juostelėmis ir per naktį pamarinuokite tokiame marinate:
Žiedeliais supjaustytas svogūnas + 2 šaukštai acto + 7 juodųjų pipirų žirneliai + 2 šaukšteliai garstyčių + 1 šaukštelis džiovintų krapų + 2 stiklinės vandens.
Į silkinę išdėliokite silkės filė, skiltelėmis supjausytus pomidorus, marinuotus svogūnus. Uždėkite grietinės, apibarstykite susmulkintais svogūnų laiškais, juodaisiais pipirais bei druska. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustykite plonomis juostelėmis ir per naktį pamarinuokite tokiame marinate:
Žiedeliais supjaustytas svogūnas + 2 šaukštai acto + 7 juodųjų pipirų žirneliai + 2 šaukšteliai garstyčių + 1 šaukštelis džiovintų krapų + 2 stiklinės vandens.
Į silkinę išdėliokite silkės filė, skiltelėmis supjausytus pomidorus, marinuotus svogūnus. Uždėkite grietinės, apibarstykite susmulkintais svogūnų laiškais, juodaisiais pipirais bei druska. Skanaus.
Autorius: Inesa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI