REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno (šiltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (itališki)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš išvardintų produktų pagaminti tešlą. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų kočioti. Palaikyti šiltai 30 min.
    Tešlą iškočioti, supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Juosteles pavolioti tarp rankų, sudrėkinti vandeniu, pabarstyti sezamu. Dėti pagaliukus ant skardos, padengtos kepimo popieriumi.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
    Tokie pagaliukai tinka kaip užkanda prie alaus, taip pat vietoje duonos prie sriubos ar salotų.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek sezamo sėklų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno (šiltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (itališki)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš išvardintų produktų pagaminti tešlą. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų kočioti. Palaikyti šiltai 30 min.
    Tešlą iškočioti, supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Juosteles pavolioti tarp rankų, sudrėkinti vandeniu, pabarstyti sezamu. Dėti pagaliukus ant skardos, padengtos kepimo popieriumi.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
    Tokie pagaliukai tinka kaip užkanda prie alaus, taip pat vietoje duonos prie sriubos ar salotų.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų