INGREDIENTAI:
  -   4   česnakų 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   1 kilogramas   kiaulės prandinės 
-   1 valgomasis šaukštas   acto 
-   5 valgomieji šaukštai   majonezo 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mėsą supjaustom gabaliukais, sutarkuojam svogūną, susmulkinam česnaką, supilam aliejų ir actą, dedam druskos pagal skonį. 
 
 Viską gerai rankomis išminkom. Pabaigoje dedam majonezą ir dar kartą gerai išmaišom. Kepti galima po valandos.
 
 Skanaus.
   Autorius: Sidona Norienė 
           INGREDIENTAI:
  -   4   česnakų 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   1 kilogramas   kiaulės prandinės 
-   1 valgomasis šaukštas   acto 
-   5 valgomieji šaukštai   majonezo 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mėsą supjaustom gabaliukais, sutarkuojam svogūną, susmulkinam česnaką, supilam aliejų ir actą, dedam druskos pagal skonį. 
 
 Viską gerai rankomis išminkom. Pabaigoje dedam majonezą ir dar kartą gerai išmaišom. Kepti galima po valandos.
 
 Skanaus.
   Autorius: Sidona Norienė 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI