Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustom gabaliukais, sutarkuojam svogūną, susmulkinam česnaką, supilam aliejų ir actą, dedam druskos pagal skonį.
Viską gerai rankomis išminkom. Pabaigoje dedam majonezą ir dar kartą gerai išmaišom. Kepti galima po valandos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustom gabaliukais, sutarkuojam svogūną, susmulkinam česnaką, supilam aliejų ir actą, dedam druskos pagal skonį.
Viską gerai rankomis išminkom. Pabaigoje dedam majonezą ir dar kartą gerai išmaišom. Kepti galima po valandos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą