INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustom gabaliukais, sutarkuojam svogūną, susmulkinam česnaką, supilam aliejų ir actą, dedam druskos pagal skonį.
Viską gerai rankomis išminkom. Pabaigoje dedam majonezą ir dar kartą gerai išmaišom. Kepti galima po valandos.
Skanaus.
Autorius: Sidona Norienė
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustom gabaliukais, sutarkuojam svogūną, susmulkinam česnaką, supilam aliejų ir actą, dedam druskos pagal skonį.
Viską gerai rankomis išminkom. Pabaigoje dedam majonezą ir dar kartą gerai išmaišom. Kepti galima po valandos.
Skanaus.
Autorius: Sidona Norienė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI