INGREDIENTAI:
  -   3 vienetai   agurkų (rauginti) 
  -   3 vienetai   bulvių (virtos) 
  -   šiek tiek   cukraus 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   šiek tiek   krapų 
  -   šiek tiek   krienų 
  -   šiek tiek   svogūnų (žalieji laiškai) 
  -   1.5 litro   giros 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 vienetai   burokėlių (virti) 
  -   5 vienetai   grybų (džiovinti) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išmirkytus džiovintus grybus išvirti nedideliame kiekyje vandens.
 Išvirtus grybus susmulkinti, užpilti grybų nuoviru ir supilti į didesnį puodą sriubai.
 Sutarkuoti burokus, agurkus, supjaustyti bulves, svogūnėlius, suberti prieskonius ir tarkuotus krienus, jei reikia, įberti cukraus.
 Užpilti šalta gira.   
    Autorius: Ingrita 
           INGREDIENTAI:
  -   3 vienetai   agurkų (rauginti) 
  -   3 vienetai   bulvių (virtos) 
  -   šiek tiek   cukraus 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   šiek tiek   krapų 
  -   šiek tiek   krienų 
  -   šiek tiek   svogūnų (žalieji laiškai) 
  -   1.5 litro   giros 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 vienetai   burokėlių (virti) 
  -   5 vienetai   grybų (džiovinti) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išmirkytus džiovintus grybus išvirti nedideliame kiekyje vandens.
 Išvirtus grybus susmulkinti, užpilti grybų nuoviru ir supilti į didesnį puodą sriubai.
 Sutarkuoti burokus, agurkus, supjaustyti bulves, svogūnėlius, suberti prieskonius ir tarkuotus krienus, jei reikia, įberti cukraus.
 Užpilti šalta gira.   
    Autorius: Ingrita 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI