REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek krienų
  • šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
  • 1.5 litro giros
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai burokėlių (virti)
  • 5 vienetai grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmirkytus džiovintus grybus išvirti nedideliame kiekyje vandens.
    Išvirtus grybus susmulkinti, užpilti grybų nuoviru ir supilti į didesnį puodą sriubai.
    Sutarkuoti burokus, agurkus, supjaustyti bulves, svogūnėlius, suberti prieskonius ir tarkuotus krienus, jei reikia, įberti cukraus.
    Užpilti šalta gira.

Autorius: Ingrita

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek krienų
  • šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
  • 1.5 litro giros
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai burokėlių (virti)
  • 5 vienetai grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmirkytus džiovintus grybus išvirti nedideliame kiekyje vandens.
    Išvirtus grybus susmulkinti, užpilti grybų nuoviru ir supilti į didesnį puodą sriubai.
    Sutarkuoti burokus, agurkus, supjaustyti bulves, svogūnėlius, suberti prieskonius ir tarkuotus krienus, jei reikia, įberti cukraus.
    Užpilti šalta gira.

Autorius: Ingrita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų