• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų vištiena ( filė)
  • 1 sauja trešnių
  • 1 žiupsnelis graikinių riešutų
  • 1 saujelė gražgarsčių
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 saujelė špinatų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų vištiena ( filė)
  • 1 sauja trešnių
  • 1 žiupsnelis graikinių riešutų
  • 1 saujelė gražgarsčių
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 saujelė špinatų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė išvirti ir apkepti, kad parustų.
  2. Ant lėkštės pabarstyti rukolos ir špinatų lapelių, sutrupintų riešutų, per pusę perpjautų trešnių ir šiaudeliais supjaustytą kriaušę (galima obuolį).
  3. Uždėti filė gbaliuką. Apšlakstyti apelsino, cuitrinos ir aliejaus padažu.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų