INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 100 gramų graikinių riešutų
- 0.5 stiklinės medaus
- 1 stiklinė grietinėlės (riebi)
- 3 vienetai žaliųjų citrinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Laimus nuplikyti su verdančiu vandeniu, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
Grietinėlę suplakti su cukraus pudra, suplakus, atsargiai įmaišyti vanilinį cukrų.
Grietinėlę sumaišyti su laimu, sudėti ant lėkštės, aplieti medumi ir apiberti riešutais.
Papuošti laimu.
Autorius: Gitana
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 100 gramų graikinių riešutų
- 0.5 stiklinės medaus
- 1 stiklinė grietinėlės (riebi)
- 3 vienetai žaliųjų citrinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Laimus nuplikyti su verdančiu vandeniu, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
Grietinėlę suplakti su cukraus pudra, suplakus, atsargiai įmaišyti vanilinį cukrų.
Grietinėlę sumaišyti su laimu, sudėti ant lėkštės, aplieti medumi ir apiberti riešutais.
Papuošti laimu.
Autorius: Gitana
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI