INGREDIENTAI:
  -   2 valgomieji šaukštai   cukraus pudros 
  -   100 gramų   graikinių riešutų 
  -   0.5 stiklinės   medaus 
  -   1 stiklinė   grietinėlės (riebi) 
  -   3 vienetai   žaliųjų citrinų 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   vanilinio cukraus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Laimus nuplikyti su verdančiu vandeniu, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
 Grietinėlę suplakti su cukraus pudra, suplakus, atsargiai įmaišyti vanilinį cukrų.
 Grietinėlę sumaišyti su laimu, sudėti ant lėkštės, aplieti medumi ir apiberti riešutais.
 Papuošti laimu.   
    Autorius: Gitana 
           INGREDIENTAI:
  -   2 valgomieji šaukštai   cukraus pudros 
  -   100 gramų   graikinių riešutų 
  -   0.5 stiklinės   medaus 
  -   1 stiklinė   grietinėlės (riebi) 
  -   3 vienetai   žaliųjų citrinų 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   vanilinio cukraus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Laimus nuplikyti su verdančiu vandeniu, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
 Grietinėlę suplakti su cukraus pudra, suplakus, atsargiai įmaišyti vanilinį cukrų.
 Grietinėlę sumaišyti su laimu, sudėti ant lėkštės, aplieti medumi ir apiberti riešutais.
 Papuošti laimu.   
    Autorius: Gitana 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI