REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 10 vienetų pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulienos kumpio
  • 200 gramų veršienos
  • 1 vienetas batono (prancūziškas)
  • 2 vienetai džiūvesėlių (riekėmis)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti ir įdaryti faršu: veršieną ir kumpį smulkiai sukapoti ir ištroškinti svieste, įdėti prancūziško batono be plutos, svieste pakepintų svogūnų, truputį muskato, pipirų, druskos ir pomidorų minkštimą be sėklų. Išmaišyti, įdaryti pomidorus, uždengti viršūnėlėmis, pabarstyti džiūvėsėliais, ant kiekvieno pomidoro uždėti po gabaliuką sviesto ir 15 min. pašauti į orkaitę. Kepant galima uždėti keletą šaukštų grietinės.

    Receptas iš "Lietuvos virėja blogo".

Autorius: Rūta St.-Kaučikienė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 10 vienetų pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulienos kumpio
  • 200 gramų veršienos
  • 1 vienetas batono (prancūziškas)
  • 2 vienetai džiūvesėlių (riekėmis)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti ir įdaryti faršu: veršieną ir kumpį smulkiai sukapoti ir ištroškinti svieste, įdėti prancūziško batono be plutos, svieste pakepintų svogūnų, truputį muskato, pipirų, druskos ir pomidorų minkštimą be sėklų. Išmaišyti, įdaryti pomidorus, uždengti viršūnėlėmis, pabarstyti džiūvėsėliais, ant kiekvieno pomidoro uždėti po gabaliuką sviesto ir 15 min. pašauti į orkaitę. Kepant galima uždėti keletą šaukštų grietinės.

    Receptas iš "Lietuvos virėja blogo".

Autorius: Rūta St.-Kaučikienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų