Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 1/4 vieneto citrinų
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kedro riešutų
- 5 gramai medaus
- 200 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 200 gramų lašišų
- 20 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 20 mililitrų sojos padažo
- 50 gramų anakardžio riešutų
- 100 gramų gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepinti sausoje keptuvėje anakardžio riešutus 5 min.
Pakepintus riešutus sumalti, įpilti sojos padažą, medų, aliejų bei 50 g vandens ir viską gerai suplakti.
Įberti pipirų.
Rukolą nuplauti ir išdžiovinti.
Avokadą nulupti, supjaustyti, aplieti citrinos sultimis ir sudėti į indą su rukola.
Pomidoriukus perpjauti per pusę ir sudėti į salotas.
Kedrų riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir užberti ant salotų.
Užpilti anakardžių užpilu.
Lašišą supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant salotų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 1/4 vieneto citrinų
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kedro riešutų
- 5 gramai medaus
- 200 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 200 gramų lašišų
- 20 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 20 mililitrų sojos padažo
- 50 gramų anakardžio riešutų
- 100 gramų gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepinti sausoje keptuvėje anakardžio riešutus 5 min.
Pakepintus riešutus sumalti, įpilti sojos padažą, medų, aliejų bei 50 g vandens ir viską gerai suplakti.
Įberti pipirų.
Rukolą nuplauti ir išdžiovinti.
Avokadą nulupti, supjaustyti, aplieti citrinos sultimis ir sudėti į indą su rukola.
Pomidoriukus perpjauti per pusę ir sudėti į salotas.
Kedrų riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir užberti ant salotų.
Užpilti anakardžių užpilu.
Lašišą supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant salotų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą