Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/10 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 8 vienetai pomidorų pastos (riekelės)
- 1/4 stiklinės salierų (smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti)
- 2 vienetai tunų (konservuotas savo sultyse, skardinės)
- 1/3 stiklinės majonezo
- 1/10 arbatinio šaukštelio druskos
- 8 vienetai sūris (šveicariškas, riekelės)
- 1 arbatinis šaukštelis vyno acto (raudonasis)
- 4 vienetai duonos (ruginė, riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, majonezą, salierą, svogūną, petražoles, raudonojo vyno actą, druską ir pipirus.
Duonos riekeles pakepinkite apie 1 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Gautą mišinį užtepkite ant pakepintų duonos riekelių ir perpjaukite jas skersai pusiau, kad gautųsi trikampiai.
Ant kiekvienos riekelės puselės dėkite po riekelę pomidoro ir sūrio.
Kepkite apie 3-5 min.
Patiekite šiltus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1/10 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 8 vienetai pomidorų pastos (riekelės)
- 1/4 stiklinės salierų (smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti)
- 2 vienetai tunų (konservuotas savo sultyse, skardinės)
- 1/3 stiklinės majonezo
- 1/10 arbatinio šaukštelio druskos
- 8 vienetai sūris (šveicariškas, riekelės)
- 1 arbatinis šaukštelis vyno acto (raudonasis)
- 4 vienetai duonos (ruginė, riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, majonezą, salierą, svogūną, petražoles, raudonojo vyno actą, druską ir pipirus.
Duonos riekeles pakepinkite apie 1 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Gautą mišinį užtepkite ant pakepintų duonos riekelių ir perpjaukite jas skersai pusiau, kad gautųsi trikampiai.
Ant kiekvienos riekelės puselės dėkite po riekelę pomidoro ir sūrio.
Kepkite apie 3-5 min.
Patiekite šiltus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą