Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virti grybai pakepinami aliejuje su lašinukais ir kvadratėliais pjaustytais svogūnais. Masei apkepus bei atvėsus, sumalame per mėsmalę, įmušame kiaušinius, beriame džiūvėsėlius, prieskonius. Suformuojame kotletus ir apkepame aliejuje.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virti grybai pakepinami aliejuje su lašinukais ir kvadratėliais pjaustytais svogūnais. Masei apkepus bei atvėsus, sumalame per mėsmalę, įmušame kiaušinius, beriame džiūvėsėlius, prieskonius. Suformuojame kotletus ir apkepame aliejuje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą