REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (kapotas)
  • 4 stiklinės česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 250 gramų pomidorų pastos (grūsti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė raudonojo vyno
  • 400 gramų makaronų (Rigatoni, virti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelę keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai įkaitinkite.
    Pakepinkite joje mėsą, susmulkintą svogūną ir česnaką, kol lengvai paruduos.
    Pridėkite žalumynų, supilkite vyną, sudėkite pomidorus, paskaninkite druska ir pipirais.
    Užvirus sumažinkite ugnį ir patroškinkite apie 1,5 val.
    Gautą masę sudėkite ant pasūdytame vandenyje išvirtų, dar šiltų makaronų.
    Skanaus.

Autorius: Evelina

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (kapotas)
  • 4 stiklinės česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 250 gramų pomidorų pastos (grūsti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė raudonojo vyno
  • 400 gramų makaronų (Rigatoni, virti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelę keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai įkaitinkite.
    Pakepinkite joje mėsą, susmulkintą svogūną ir česnaką, kol lengvai paruduos.
    Pridėkite žalumynų, supilkite vyną, sudėkite pomidorus, paskaninkite druska ir pipirais.
    Užvirus sumažinkite ugnį ir patroškinkite apie 1,5 val.
    Gautą masę sudėkite ant pasūdytame vandenyje išvirtų, dar šiltų makaronų.
    Skanaus.

Autorius: Evelina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų