INGREDIENTAI:
  -   1 sauja   krapų 
  -   4 vienetai   salotų (lapai) 
  -   3 valgomieji šaukštai   kefyro 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 valgomieji šaukštai   grietinės 
  -   150 gramų   ridikėlių 
  -   200 gramų   svogūnų laiškų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti salotas, svogūnų laiškus ir krapus. Ant salotų dėti grietinės, pilti truputį kefyro, pagardinti druska ir viską išmaišyti. 
  
    Autorius: Linas 
           INGREDIENTAI:
  -   1 sauja   krapų 
  -   4 vienetai   salotų (lapai) 
  -   3 valgomieji šaukštai   kefyro 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 valgomieji šaukštai   grietinės 
  -   150 gramų   ridikėlių 
  -   200 gramų   svogūnų laiškų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti salotas, svogūnų laiškus ir krapus. Ant salotų dėti grietinės, pilti truputį kefyro, pagardinti druska ir viską išmaišyti. 
  
    Autorius: Linas 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI