Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 litras raugintų kopūstų
- 2 litrai sultinio (jautienos)
- 20 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus bei nepjaustytus (pagal skonį).
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas ir pavirkite 10 minučių.
Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių.
Baigdami virti sudėkite prieskonius.
Sriuba valgoma su grietine.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 litras raugintų kopūstų
- 2 litrai sultinio (jautienos)
- 20 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus bei nepjaustytus (pagal skonį).
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas ir pavirkite 10 minučių.
Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių.
Baigdami virti sudėkite prieskonius.
Sriuba valgoma su grietine.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą