REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 litras raugintų kopūstų
  • 2 litrai sultinio (jautienos)
  • 20 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus bei nepjaustytus (pagal skonį).
    Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas ir pavirkite 10 minučių.
    Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių.
    Baigdami virti sudėkite prieskonius.
    Sriuba valgoma su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 litras raugintų kopūstų
  • 2 litrai sultinio (jautienos)
  • 20 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus bei nepjaustytus (pagal skonį).
    Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas ir pavirkite 10 minučių.
    Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių.
    Baigdami virti sudėkite prieskonius.
    Sriuba valgoma su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų