• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 200 gramų ropių
  • 200 gramų salierų (šaknis)
  • 100 gramų svogūnų
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 500 gramų raugintų kopūstų
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytas bulves išvirkite. Užpilkite nedideliu kiekiu verdančio vandens raugintus kopūstus ir atidėkite kelioms minutėms. Paskui sudėkite į puodą su sultiniu ir po keleto minučių įdėkite laurų lapelius. Ropę, salierus ir svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Šoninę supjaustykite plonomis juostelėmis, pakepinkite keptuvėje, sudėkite prie jų supjaustytas daržoves ir keletą minučių pakepinkite. Sudėkite daržoves su šonine į sriubą ir dar keletą minučių pavirkite. Kai daržovės suminkštės, sudėkite bulves ir išjunkite ugnį. Pagardinkite sriubą pipirais, sudėkite sutrintą su druska česnaką. Prieš patiekdami, pabarstykite kopūstienę susmulkintais krapais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų