Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
- 3 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius, bulves ir silkę supjaustykite stambesniais gabalėliais, pupeles nusunkite. Viską krėskite į dubenį ir užpilkite iš citrinos sulčių, aliejaus, žiupsnio druskos ir pipirų suplaktu užpilu. Apibarstykite džiovintais krapais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
- 3 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius, bulves ir silkę supjaustykite stambesniais gabalėliais, pupeles nusunkite. Viską krėskite į dubenį ir užpilkite iš citrinos sulčių, aliejaus, žiupsnio druskos ir pipirų suplaktu užpilu. Apibarstykite džiovintais krapais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą