Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek česnakų (sausas maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas pupelių (marinuotos, skardinėmis)
- 1 vienetas svogūnų
- 6 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (sausa malta paprika)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskutame bulves, nuplauname, supjaustome didesniais gabaliukais ir dedame į pusiau verdantį pasūdytą vandenį. Verdame kol bulvės suminkštėja.
Svogūną ir pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į puodą su bulvėmis. Supilame pupeles, sriubą pagardiname druska ir prieskoniais gerai išmaišome ir dar apie 5 minutes paverdame.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek česnakų (sausas maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas pupelių (marinuotos, skardinėmis)
- 1 vienetas svogūnų
- 6 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (sausa malta paprika)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskutame bulves, nuplauname, supjaustome didesniais gabaliukais ir dedame į pusiau verdantį pasūdytą vandenį. Verdame kol bulvės suminkštėja.
Svogūną ir pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į puodą su bulvėmis. Supilame pupeles, sriubą pagardiname druska ir prieskoniais gerai išmaišome ir dar apie 5 minutes paverdame.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą