REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek česnakų (sausas maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas pupelių (marinuotos, skardinėmis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (sausa malta paprika)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskutame bulves, nuplauname, supjaustome didesniais gabaliukais ir dedame į pusiau verdantį pasūdytą vandenį. Verdame kol bulvės suminkštėja.
    Svogūną ir pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į puodą su bulvėmis. Supilame pupeles, sriubą pagardiname druska ir prieskoniais gerai išmaišome ir dar apie 5 minutes paverdame.

Autorius: RAMUNE

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek česnakų (sausas maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas pupelių (marinuotos, skardinėmis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (sausa malta paprika)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskutame bulves, nuplauname, supjaustome didesniais gabaliukais ir dedame į pusiau verdantį pasūdytą vandenį. Verdame kol bulvės suminkštėja.
    Svogūną ir pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame burokine tarka ir viską sudedame į puodą su bulvėmis. Supilame pupeles, sriubą pagardiname druska ir prieskoniais gerai išmaišome ir dar apie 5 minutes paverdame.

Autorius: RAMUNE

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų