Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/5 stiklinės sirupo (rabarbarų)
- šiek tiek ledukų
- 1/5 arbatinio šaukštelio sodos
- 1/4 stiklinės romo
- 1/4 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame į stiklinę mėtos lapelius ir patriname, kad išsiskirtų sultys.
Sudedame pagrūstus ledukus.
Supilame laimo sultis, romą bei rabarbarų sirupą.
Galiausiai įmaišome sodą, kad suputotų.
Patiekiame šaltą, papuoštą mėtos šakele.
P. S. Rabarbarų sirupą galite pasigaminti iš kelių stiebų rabarbaro, 0,5 stiklinės cukraus bei 0,5 stiklinės vandens.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1/5 stiklinės sirupo (rabarbarų)
- šiek tiek ledukų
- 1/5 arbatinio šaukštelio sodos
- 1/4 stiklinės romo
- 1/4 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame į stiklinę mėtos lapelius ir patriname, kad išsiskirtų sultys.
Sudedame pagrūstus ledukus.
Supilame laimo sultis, romą bei rabarbarų sirupą.
Galiausiai įmaišome sodą, kad suputotų.
Patiekiame šaltą, papuoštą mėtos šakele.
P. S. Rabarbarų sirupą galite pasigaminti iš kelių stiebų rabarbaro, 0,5 stiklinės cukraus bei 0,5 stiklinės vandens.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą