Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/5 stiklinės sirupo (rabarbarų)
  • šiek tiek ledukų
  • 1/5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1/4 stiklinės romo
  • 4 vienetai mėtų (lapeliai)
  • 1/4 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame į stiklinę mėtos lapelius ir patriname, kad išsiskirtų sultys.
    Sudedame pagrūstus ledukus.
    Supilame laimo sultis, romą bei rabarbarų sirupą.
    Galiausiai įmaišome sodą, kad suputotų.
    Patiekiame šaltą, papuoštą mėtos šakele.
    P. S. Rabarbarų sirupą galite pasigaminti iš kelių stiebų rabarbaro, 0,5 stiklinės cukraus bei 0,5 stiklinės vandens.
    Skanaus.

Autorius: Elena

INGREDIENTAI:

  • 1/5 stiklinės sirupo (rabarbarų)
  • šiek tiek ledukų
  • 1/5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1/4 stiklinės romo
  • 4 vienetai mėtų (lapeliai)
  • 1/4 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame į stiklinę mėtos lapelius ir patriname, kad išsiskirtų sultys.
    Sudedame pagrūstus ledukus.
    Supilame laimo sultis, romą bei rabarbarų sirupą.
    Galiausiai įmaišome sodą, kad suputotų.
    Patiekiame šaltą, papuoštą mėtos šakele.
    P. S. Rabarbarų sirupą galite pasigaminti iš kelių stiebų rabarbaro, 0,5 stiklinės cukraus bei 0,5 stiklinės vandens.
    Skanaus.

Autorius: Elena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų