REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pundelis tešlos (mielinė)
  • šiek tiek braškių
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1 sauja medetkų ( žiedai )
  • 1 žiupsnelis cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pundelis tešlos (mielinė)
  • šiek tiek braškių
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1 sauja medetkų ( žiedai )
  • 1 žiupsnelis cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla atšildoma. Iškočiojama ir supjaustoma nedideliais keturkampiukais.
  2. Ant kiekvieno tokio lapelio uždėti po braškę – po 1 jeigu didesnė, po 2 – kai mažesnės.
  3. Apibarstyti medetkų žiedlapiais – vienai bandelei galima imti po viena vidutinio dydžio žiedą.
  4. Užlankstyti tešlos gabaliukus. Kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje, kol pyragėliai parus.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų