• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės slyvų
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės rapsų aliejaus
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • 0.5 stiklinės uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome sausus ingredientus: miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cukrų. Kitame dubenyje išmaišome aliejų su vandeniu. Tada sumaišome abi mases tarpusavyje.

    Masę supilame į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi. Ant viršaus sudedame uogas bei slyvas.

    Kepame 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą laiko.

Autorius: Beata

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės slyvų
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės rapsų aliejaus
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • 0.5 stiklinės uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome sausus ingredientus: miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cukrų. Kitame dubenyje išmaišome aliejų su vandeniu. Tada sumaišome abi mases tarpusavyje.

    Masę supilame į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi. Ant viršaus sudedame uogas bei slyvas.

    Kepame 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą laiko.

Autorius: Beata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų