• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 lapai sluoksniuotos tešlos (bemielė, Mantinga)
  • 10 vienetų obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (cinamoninis)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 30 gramų sviesto
  • 200 gramų sūris (maskarponė)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 1 vienetas citrinų (žalios)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 lapai sluoksniuotos tešlos (bemielė, Mantinga)
  • 10 vienetų obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (cinamoninis)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 30 gramų sviesto
  • 200 gramų sūris (maskarponė)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 1 vienetas citrinų (žalios)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla iškoti skardą. Supjaustytus obuolius sumaišyti su cinamoniniu cukrumi, cukrumi ir supilti į skardą. Užtarkuoti obuolius šaltu sviestu. Vėl užkloti tešla, ją subadyti šakute. Kepti apie 35 min.
  2. Atšaldyti. Maskarponė sūrį sumaišyti su plakta grietinėle, pagardinti žalios citrinos sultimis, vanile, cukraus pudra. Kremu puošti pyragą. Puošimui aš dar iš likusios tešlos ir obuolių riekelių išsikepiau gėlytes.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų