REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • 250 gramų sviesto
  • šiek tiek konjako (2 maži litrai)
  • 1 sauja riešutų
  • 2 stiklinės vaisių (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Receptas vyrams, nors tinka ir moterims.

    Prieš pradedant maišyti tešlą, paragauk konjaką, ar geras!
    Suplak sviestą iki purumo plakikliu.
    Dar kartą paragauk konjaką - ar tikrai jis aukščiausios kokybės? Tam tikslui pripilk jo pilną stiklinę ir išgerk iki dugno (kartojama 2 kartus).
    Įdėk į išplaktą sviestą 2 šaukštus cukraus ir dar kartą paragauk konjaką tuo pačiu metodu.
    Įmušk į dubenį 2 kiaušinius ir suberk tuos keistus susiraukšlėjusius vaisius...
    Dabar paragauk konjaką nustatydamas jo konsistenciją...
    Išjunk plakiklį.
    Užstrigusius tarp plakiklio stipinų vaisius iškrapštyk su žirklėmis.
    Įmesk citriną į dubenį ir ten pat išspausk riešutus.
    Papildomai įberk cukraus ir apskritai visko, ko tau norisi.
    Ištepk orkaitę riebalais ir pasuk ją 360 laipsnių...
    Išmesk dubenį su tešla pro langą, pabaik gerti konjaką ir eik miegoti.

    Geros nuotaikos! ;)

Autorius: Pamišęs kulinaras

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • 250 gramų sviesto
  • šiek tiek konjako (2 maži litrai)
  • 1 sauja riešutų
  • 2 stiklinės vaisių (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Receptas vyrams, nors tinka ir moterims.

    Prieš pradedant maišyti tešlą, paragauk konjaką, ar geras!
    Suplak sviestą iki purumo plakikliu.
    Dar kartą paragauk konjaką - ar tikrai jis aukščiausios kokybės? Tam tikslui pripilk jo pilną stiklinę ir išgerk iki dugno (kartojama 2 kartus).
    Įdėk į išplaktą sviestą 2 šaukštus cukraus ir dar kartą paragauk konjaką tuo pačiu metodu.
    Įmušk į dubenį 2 kiaušinius ir suberk tuos keistus susiraukšlėjusius vaisius...
    Dabar paragauk konjaką nustatydamas jo konsistenciją...
    Išjunk plakiklį.
    Užstrigusius tarp plakiklio stipinų vaisius iškrapštyk su žirklėmis.
    Įmesk citriną į dubenį ir ten pat išspausk riešutus.
    Papildomai įberk cukraus ir apskritai visko, ko tau norisi.
    Ištepk orkaitę riebalais ir pasuk ją 360 laipsnių...
    Išmesk dubenį su tešla pro langą, pabaik gerti konjaką ir eik miegoti.

    Geros nuotaikos! ;)

Autorius: Pamišęs kulinaras

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų