REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų obuolių
  • 1 vienetas batono
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų cukraus
  • 250 mililitrų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek džiūvesėlių ( malti)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 vienetai apelsinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų obuolių
  • 1 vienetas batono
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų cukraus
  • 250 mililitrų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek džiūvesėlių ( malti)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 vienetai apelsinų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš apelsinų išspaudžiame sultys. Nuo baltos duonos riekelių nupjaustykite plutelę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir sumaišykite su šiltu pienu. Kiaušinių ir pieno mase užpilkite batono kubelius ir palikite 25 minutes pastovėti. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklas, o minkštimą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Obuolių gabalėlius sumaišykite su išmirkytais baltos duonos kubeliais ir maltu cinamonu. Kepimo formą sutepkite riebalais ir apibarstykite maltais džiūvėsėliais. Obuolių masę iškrėskite į kepimo formą, išlyginkite ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 min. Po 20 min. užpilti apelsinų sultimis ir kepti dar apie 10 min. Iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės ir palikite penkiolikai minučių pastovėti. Po to apibarstykite cukraus pudra ir supjaustykite gabalėliais.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų