INGREDIENTAI:
  -   150 gramų   cukraus 
  -   850 mililitrų   persikų (konservuoti, indeliuose) 
  -   3 vienetai   kiaušinių 
  -   1.5 stiklinės   kvietinių miltų 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   150 gramų   sviesto (arba margarinas) 
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   kepimo miltelių 
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   vanilinio cukraus 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išsukite minkštą sviestą su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
 Išplakite kiaušinius su druska ir įmaišykite į sviesto masę. 
 Po to įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
 Į kepimo formą supilkite pusę tešlos. Ant tešlos sudėkite persikų puseles ir užpilkite likusia tešla. 
 Orkaitę įkaitinkite iki 180° C. 
 Kepkite ~40 minučių.   
    Autorius: Paula 
     REKLAMA