Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 850 mililitrų persikų (konservuoti, indeliuose)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 850 mililitrų persikų (konservuoti, indeliuose)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukite minkštą sviestą su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Išplakite kiaušinius su druska ir įmaišykite į sviesto masę.
    Po to įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
    Į kepimo formą supilkite pusę tešlos. Ant tešlos sudėkite persikų puseles ir užpilkite likusia tešla.
    Orkaitę įkaitinkite iki 180° C.
    Kepkite ~40 minučių.

Autorius: Paula

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų