REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek cinamono

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek cinamono

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, išminti sėklas, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu.
  2. Ruošti tešla. Į dubenį mušti po vieną kaiušinį plakant, ir dalimis suberti visą cukrų. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišyti. Galiausiai supilti aliejų ir išmaišyti.
  3. Į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi piltį pusę tešlos, ant jos išdėlioti obuolių sluoksnį, vėl supilti tešlą, ir viršų papuošti likusiais obuoliais.
  4. Kepti iki 180 °C orkaitėje, kol įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus sausas. Labai skanu su karamelianiais ledais! Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų