• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja aviečių
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puodelis turėtų būti ne mažesnis, nei 250 ml. Visų produktų imame po nubrauktą valgomą šaukštą.
    Taigi į puodelį įmušame ir išplakame kiaušinį, pilame aliejų, cukrų ir pieną. Viską gerai išmaišome.
    Suberiame miltus (kepimo miltelių nenaudojau). Išmaišome, kad neliktų gumuliukų.
    Beriame saują uogų, atsargiai permaišome ir statome puodelį į mikrobangų krosnelę.
    Nustatome didžiausią galingumą ir laikmatį lygiai 3 minutėms!
    Peilio pagalba išimame pyragėlį iš puodelio, perpjauname pusiau, užpilame kondensuoto pieno ir paberiame kelias avietes.
    Skanaus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų