INGREDIENTAI:
- 1 sauja aviečių
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai pieno
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puodelis turėtų būti ne mažesnis, nei 250 ml. Visų produktų imame po nubrauktą valgomą šaukštą.
Taigi į puodelį įmušame ir išplakame kiaušinį, pilame aliejų, cukrų ir pieną. Viską gerai išmaišome.
Suberiame miltus (kepimo miltelių nenaudojau). Išmaišome, kad neliktų gumuliukų.
Beriame saują uogų, atsargiai permaišome ir statome puodelį į mikrobangų krosnelę.
Nustatome didžiausią galingumą ir laikmatį lygiai 3 minutėms!
Peilio pagalba išimame pyragėlį iš puodelio, perpjauname pusiau, užpilame kondensuoto pieno ir paberiame kelias avietes.
Skanaus.
REKLAMA