Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 stiklinė lešių
- 3 vienetai morkų
- 1.5 stiklinės pupelių (ar pupos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 litrai sultinio (jautienos)
- šiek tiek prieskonių (sriubos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užverdames sultinį (galima naudoti tiesiog pasūdytą vandenį), suberiame pupeles ir kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame 20-30 min. Suberiame išmirkytus lęšius. Bulves ir morkas nuskutame, nuplauname, supjaustome kubeliais ir suberiame į sriubą. Baigdami virti paskaniname sriubos prieskoniais.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 stiklinė lešių
- 3 vienetai morkų
- 1.5 stiklinės pupelių (ar pupos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 litrai sultinio (jautienos)
- šiek tiek prieskonių (sriubos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užverdames sultinį (galima naudoti tiesiog pasūdytą vandenį), suberiame pupeles ir kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame 20-30 min. Suberiame išmirkytus lęšius. Bulves ir morkas nuskutame, nuplauname, supjaustome kubeliais ir suberiame į sriubą. Baigdami virti paskaniname sriubos prieskoniais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą