• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė pupelių
  • 350 gramų kiaulienos kumpio
  • 1 vienetas kopūstų
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė pupelių
  • 350 gramų kiaulienos kumpio
  • 1 vienetas kopūstų
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire.
  2. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus.
  3. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų